Подаци о клубу

 

ФК АЗ Борац 2014

 
Председник клуба: Горан Ђорђевић  
Телефон:  
Секретар клуба: Слободан Тодоровић  
Телефон: 061/14-64-702  
Стандардна боја дресова: црвена  
Резервна боја дресова: плава, бела  
Адреса: Бул. Др. Зорана Ђинђића 6/14  
Место: Ниш  
Пошта: 18000 Ниш  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2015/2016