Подаци о клубу

 

ФК Делијски Вис

 
Председник клуба: Александар Златковић  
Телефон: 062/111-5-492  
Секретар клуба: Милан Спасић  
Телефон: 069/23-94-399  
Стандардна боја дресова: бела  
Резервна боја дресова: плава  
Адреса: Љубомира Николића бб  
Место: Ниш  
Пошта: 18000 Ниш  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2015/2016