Подаци о клубу

 

ФК Младост

 
Председник клуба: Славко Велемир  
Телефон: 061/22-78-752  
Секретар клуба: Бранислав Велојић  
Телефон: 061/81-93-592  
Стандардна боја дресова: наранџаста  
Резервна боја дресова: црна, зелена  
Адреса: ул. Младости бб  
Место: Доњи Комрен  
Пошта: 18000 Ниш  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2015/2016