Подаци о клубу

 

ФК Морава 1949

 
Председник клуба: Миломир Миленковић  
Телефон: 064/085-19-61  
Секретар клуба: Немања Танчев  
Телефон: 069/122-00-79  
Стандардна боја дресова: црвена  
Резервна боја дресова: бела-плава  
Адреса: Моравска бб  
Место: село Чокот  
Пошта: 18250 Н. Село  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2015/2016