Подаци о клубу

 

ФК Сечаница

 
Председник клуба: Драгољуб Јовић  
Телефон: 069/22-75-145  
Секретар клуба: Горан Ђорђевић  
Телефон: 069/602-315  
Стандардна боја дресова: Плава, Бела  
Резервна боја дресова: Жута  
Адреса: Сечаница  
Место: Сечаница  
Пошта: 18203  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2013/2014