Подаци о клубу

 

ФК Чегар 1946 ДМ

 
Председник клуба: Ненад Вулић  
Телефон: 065/244-52-32  
Секретар клуба: Бојан Крстић  
Телефон: 064/15-61-265  
Стандардна боја дресова: Бела  
Резервна боја дресова: Зелена, Плава  
Адреса: Д. Матејевац  
Место: Д. Матејевац  
Пошта: 18204  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2013/2014