Подаци о клубу

 

ФК Младост ДК

 
Председник клуба: Славко Велемир  
Телефон: 060/740-96-77  
Секретар клуба: Бранислав Велојић  
Телефон: 061/819-35-92  
Стандардна боја дресова: Црна  
Резервна боја дресова: Зелена, Плава  
Адреса: ул. Младости бб  
Место: Доњи Комрен  
Пошта:  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2013/2014