Подаци о клубу

 

ФК Алуминијум

 
Председник клуба: Игор Јанковић  
Телефон: 062/544-886  
Секретар клуба: Јован Стоjиљковић  
Телефон: 069/330-30-19  
Стандардна боја дресова: светло плава  
Резервна боја дресова: жута  
Адреса: 9 Југовића бр.6  
Место: Н. Н. Тесла  
Пошта: 18110  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017