КРСТИЋ НАДИГРАО И СВОЈЕ ПАНТЕЛЕЈЦЕ

Nov 10, 2014

 
фото: ФК Будућност
Црвена застава из Хума сигурно граби ка титули јесењег првака Прве нишке лиге. У минулом 13.колу Хумљани су у дербију кола савладали ОФК Ниш на Пантелеју резултатом 2:0 и учврстили се на врху табеле. Дуел са Пантелејцима имао је посебну драж јер се на клупи Црвене заставе нашао тренер Радомир Крстић, легенда ОФК Ниша из најсјајнијих дана овог реномираног клуба. Дуел је протекао у врло коректном тону и сви актери заслужују честитке за понашање.

Најближи пратиоци лидеру из Хума, Будућност и Раднички 1936 "оклизнули" су се у за њих баксузном 13.колу. Поповчани су стигли само до бода на гостовању код непредвидивог Пролетера у Мезграји - 1:1, а идентичним исходом завршен је и још један дерби између Палилулца и Радничког 1936 из Трупала.

Будућност из Прве Кутине је наставила са добрим партијама ове јесени и без већих потешкоћа дошла до бодова против Младости из Лалинца - 4:2, а сигуран је био и ОФК Брзи Брод на свом терену против Вртишта - 3:1. Са одличним партијама нарочито на свом терену наставила је и Морава из Крушца и овом приликом нанела је пораз изненађујуће слабом Јединству из Горњег Матејевца - 3:1.