ДВОЈАЦ НЕ ПОСУСТАЈЕ

Sep 15, 2014

 
фото:
Водеће екипе Црвена застава из Хума и Раднички 1936 из Трупала настављају са сјајним партијама. У протеклом 5.колу обе екипе забележиле су и пети узастопни тријумф и учврстиле се на врху табеле Прве нишке лиге.

Победе водећих екипа у минулом колу још више добијају на значају када се има у виду чињеница да су остварене у дерби сусретима. Хумљани су врло убедљиво поразили дојучерашњег зонаша Будућност из Поповца резултатом 4:1, док су Трупалчани у последњим тренуцима стигли до сва три бода против неугодног Јединства - 3:2.

Први пораз у овој сезони доживео је ОФК Ниш, на гостовању код комшија у Доњој Врежини "пролетери" су тријумфовали резултатом 2:1. Коначно се пробудио и Палилулац и тек у петом колу дошао до првих бодова пошто је на свом терену био бољи од врло доброг ОФК Брзог Брода. У дербију зачеља Пролетер из Мезграје минималцем је савладао Алуминијум, док су Рудар и Вртиште поделили бодове - 2:2. У још једном дербију доњег дела табеле Младост из Лалинца била је боља од Моравца 1948 који је и после 5.кола остао на нули.