ВУЛКАН ПОНОВО ПРОРАДИО

Sep 08, 2014

 
фото: ФК Морава
Вулкан 1963 из Бренице поново је прорадио. У 3.колу Друге нишке лиге Бреничани су декласирали Слогу 1948 из Малче резултатом 6:0 и заузели сам врх табеле. Помало неочекивано одлично су стартовали и фудбалери Делијског виса из Ниша који после три кола такође имају максималан учинак. У протеклом колу, прилично лако, на Делијском вису "пао" је увек неугодни Стеван Нештицки из Лесковика - 4:1.

Чегар 2013 из Каменице се очигледно стабилизује и после лошег наступа у прошлој сезони екипа је очигледно мало сазрела, појачања су се показала добрим, па се Каменичани после три кола налазе на трећој позицији на табели са две победе и једним ремијем. У минулом колу Каменичани су победили Слогу из Доње Трнаве резултатом 2:0.

Највеће изненађење протеклог кола свакако је пораз Мрамора 1927 на свом терену од новајлије АЗ Борца 2014 из Ниша. Мраморчани су на папиру словили за фаворита, међутим, новајлија је показао да се на њих мора озбиљно рачунати и тријумфовао врло убедљивим резултатом 4:1. У минулој паузи екипу је прилично реновирала и Младост из Доњег Комрена и то се показало добрим потезом. Комренци су на свом терену врло лако и убедљиво поразили Суповац - 5:1. Једина подела бодова виђена у сусрету између Сечанице и Младости из Доњег Међурова - 2:2.