КОНФЕРЕНЦИЈА НИШКОГ РАДНИЧКОГ

Jul 11, 2014

 
фото:
Нишки Раднички одржао је Конференцију за новинаре на којој је и званично представљен нови тренер, легендарни Драгослав Степановић. Конференцију је отворио и водио члан Извршног одбора нишког суперлигаша Иван Ђорђевић, иначе председник Фудбалског савеза Ниша, који је истакао наду да ће Степановић својим знањем и искуством остварити резултате које управа клуба од њега очекује. Популарни Степи је нагласио да се радује новом изазову, рекао је да ће циљ бити још бољи пласман у односу на прошлу сезону, као и да је врло битно да се припреме одраде на најбољи начин.

Иван Ђорђевић је, између осталог, рекао да ће убудуће већа пажња бити посвећена омладинској школи, односно да ће акценат бити на стварању своје базе са жељом да "легионара" буде све мање. Са задовољством је изнео податак да тренутно чак осморица омладинаца тренирају са првим тимом.

Такође, Ђорђевић је искористио прилику да позове бројне новинаре да пропрате живот и рад мањих клубова Градских лига ФС Ниша који се такмиче у изузетно тешким условима и без готово икакве помоћи Града.