СЛОБОДА ШАМПИОН !

Jun 23, 2014

 
фото: Ненад Пешић
Слобода из Горње Врежине првак је Прве нишке лиге за такмичарску 2013/14.годину. У последњем 30.колу Слобода је на свом терену савладала Рудар из Јелашнице минималним резултатом - 1:0 што је био повод за велико славље све до раних јутарњих сати.. Осим Слободе пласман у Нишку зону изборила је и другопласирана Младост из Медошевца која је помало неочекивано уз ватромет голова поражена као домаћин у дуелу са врло добрим ОФК Брзим Бродом-4:5. Јединство из Горњег Матејевца "минималцем" је тријумфовало против Црвене заставе и првенство завршило на трећој позицији на табели.

Пролетер Доња Врежина је декласирала Будућност из Прве Кутине-8:1 и коначно побегла са претпоследњег места на табели, док је Алуминијум у дербију зачеља био бољи од Мораве из Крушца-4:1. ОФК Ниш је поново одиграо по систему топло-хладно и на свом терену непријатно изненадио своје навијаче поразом од Пролетера из Мезграје-2:3.

Завеса је спуштена, у складу с Пропозицијама пласман у новоформирану Нишку зону - група "Југ" изборили су Слобода и Младост(М), док ће у нижи ранг Омладинац из Горњег Гомрена.