Председник Фудбалског савеза Ниша Иван Ђорђевић
     
 
Иван Ђорђевић, рођен је у Нишу 11.06.1970. године.

Завршио је основну и средњу школу у Нишу, дипломирао на Економском Факултету у Нишу и стекао звање дипломираног економисте.

Дугогодишњи друштвени радник, запошљен на месту руководиоца Фонда ПИО у Нишу.

Иза себе има дугогодишњу фудбалску каријеру као активни играч Палилулца, Радничког, Синђелића, Цар Константина и Јастрепца у трајању од 24 године. Завршио је тренерску школу 1998. године у Нишу. У ФСН као спортски радник делегат од 2007 године, тренутно делегат на Супер и Првој лиги Србије. Члан Скупштине ФС Србије и члан Финансијске комисије ФСС.

Ожењен је, отац двоје деце.
     
     
  Потпредседник Фудбалског савеза Ниша Мирослав Миливојевић
     
 
Мирослав Миливојевић рођен 13.05.1964. године у Нишу.

По занимању машиновођа. Бивши играч ФК Цар Константин-а, наступао у свим селекцијама. Као спортски радник од 1998. године, прво као спортски директор а од 2000. године и као председник ФК Цар Константин-а.

Од 2008. године члан Скупштине ФСС, потпредседник ФС Ниша и делегат на Супер и Првој лиги Србије. Од 2012. године члан Извршног одбора ФС РИС-а.
     
     
  Генерални секретар Фудбалског савеза Ниша Славица Марјановић
     
 
Славица Марјановић, рођена је у Тешици 05.03.1956. године.

Завршила је Основну школу у Лоћики, а средњу Машинску - саобраћајни смер у Нишу. Дипломирала на Филозофском факултету у Нишу на тему "Физичке и финкционалне способности жена које се баве фудбалом"- група за физичко васпитање.

На нивоу града, као врхунски спортиста, примљена у стални радни однос у Друштву за физичку културу при МЗ "Јосип Колумбо" у Нишу. Од 1994. године ради као професор физичког васпитања у Школи Моде и лепоте и у ГТШ "Неимар", радила и у Гимназији "9 мај".

Десет година била је активна играчица ЖФК "Машинац" из Ниша и исто толико стандардна репрезентативка тадашње Југославије. На Европском првенству 1978. године у Италији истовремено је освојила три трофеја: најборбенија, најсимпатичнија, а и изабрана је у идеални састав тима Европе. Учествовала је на многим кросевима освајајући медаље широм земље као и на Партизанском вишебоју, Играма без граница (Меринген, Швајцарска) итд. Има звање фудбалског судије и фудбалског тренера. Активна је у фудбалском спорту пуних 40 година а више од 25 година је делегат у мушком фудбалу. Тренутно је делегат у Српској лиги - Исток и Првој савезној лиги за жене.

У женском фудбалу била је директор фудбалске школе ЖФК "Машинац" и члан Стручног штаба. Сада је члан Комисије за женски фудбал ФСС. Била је председник и члан Управног одбора Спортског савеза града Ниша, члан Управног одбора Фудбалског савеза Ниша и члан Удружења тренера ФС Ниша. Капитен је и једна од оснивача рекреативне групе у малом фудбалу "Лафице" из Ниша која често игра утакмице у хуманитарне сврхе. Чланице ове екипе су најистакнутији естрадни, политички, спортски и културолошки радници.

Удата је, има двоје деце.
     
     
  Чланови ИО ФС Ниша
     
 
ХАЏИ ИВАН ЂОРЂЕВИЋ председник
МИРОСЛАВ МИЛИВОЈЕВИЋ потпредседник
ЗОРАН ИГЊАТОВИЋ
ДАНИЛО ГРУЈИЋ
ДОБРИВОЈЕ ЂУРЂЕВИЋ
НЕБОЈША ЈОВАНОВИЋ
ГОРАН ТОМИЋ
ВЕЛИМИР ИЛИЋ
НОВАК СТОЈАНОВИЋ

СЛАВИЦА МАРЈАНОВИЋ генерални секретар
     
     
  Надзорни одбор
     
 
ТОМИСЛАВ ИЛИЋ
ВИТОМИР МИРКОВИЋ
МИРОСЛАВ РАДЕНКОВИЋ
     
     
  Технички секретар Фудбалског савеза Ниша
     
 
Јован Марјановић