Председник Фудбалског савеза Ниша Иван Ђорђевић
     
 
Иван Ђорђевић, рођен је у Нишу 11.06.1970. године.

Завршио је основну и средњу школу у Нишу, дипломирао на Економском Факултету у Нишу и стекао звање дипломираног економисте.

Дугогодишњи друштвени радник, запошљен на месту руководиоца Фонда ПИО у Нишу.

Иза себе има дугогодишњу фудбалску каријеру као активни играч Палилулца, Радничког, Синђелића, Цар Константина и Јастрепца у трајању од 24 године. Завршио је тренерску школу 1998. године у Нишу. У ФСН као спортски радник делегат од 2007 године, тренутно делегат на Супер и Првој лиги Србије. Члан Скупштине ФС Србије и члан Финансијске комисије ФСС.

Ожењен је, отац двоје деце.
     
     
  Потпредседник Фудбалског савеза Ниша Мирослав Миливојевић
     
 
Мирослав Миливојевић рођен 13.05.1964. године у Нишу.

По занимању машиновођа. Бивши играч ФК Цар Константин-а, наступао у свим селекцијама. Као спортски радник од 1998. године, прво као спортски директор а од 2000. године и као председник ФК Цар Константин-а.

Од 2008. године члан Скупштине ФСС, потпредседник ФС Ниша и делегат на Супер и Првој лиги Србије. Од 2012. године члан Извршног одбора ФС РИС-а.
     
     
  Генерални секретар Фудбалског савеза Ниша Небојша Јовановић
     
 
Небојша Јовановић рођен 03.12.1966. године у Нишу.

Образовање:

- Завршио Основну школу „Коле Рашић” и Гимназију „Стеван Сремац“ у Нишу. - Дипломирао на Правном факултету у Нишу. - Магистрирао на Правном факултету у Нишу, на смеру Финансије и финансијско право на тему "Дејства јавних расхода - теоријски аспект". - Говори Енглески језик.

Професионални ангажман:

Од 1992. године у сталном радном односу у Студентском културном центру у Нишу, на пословима и радним задацима секретара Установе, почевши од обављања правних послова као основне дужности, преко обезбеђења финансијских средстава, до организације културних манифестација. У току радног ангажмана активно учествовао у организацији свих програма које је Установа реализовала протеклих година (издаваштво, трибинско - документарни програм, академско културно уметничко друштво, организација концерата и изложби слика, филмске пројекције, организација фестивала, студентски спорт, други програми).

Спортски ангажман

У периоду од 1993. године редовно учествовао у организацији државних првенства Србије и Југославије у малом фудбалу, и организовању више градских турнира у малом фудбалу (Куп Цара Констатина, Светосавски турнир, више хуманитарних турнира организованих разним поводима, Јелен футсал куп...).
Од 1997. године обављао дужност секретара Комисије за мали фудбал Фудбалског савеза Региона источне Србије (ФС РИС), а од 2001. године до данас председник Комисије за мали фудбал ФС РИС. У овом својству више година сам руководио организацијом такмичења у малом фудбалу у надлежности ФС РИС. У два наврата био члан Комисије за мали фудбал Фудбалског савеза Србије. У више мандата председник Комисије за мали фудбал ФС Ниша. У сезони 2000/2001 обављао дужност директора Прве и Друге лиге малог фудбала ФС Србије.
Више година био делегат на Првој и Другој лиги ФС Србије и Регионалној лиги ФС РИС. Био члан Привременог Управног одбора Фудбалског савеза града Ниша, а потом у више мандатних периода члан Управног одбора ФС Ниша. Од 2019. године генерални секретар ФС Ниша. Као спортски радник био ангажован у више клубова малог фудбала на разним дужностима: КМФ "Наисус" (више пута првак Србије и једном првак Југославије), КМФ "Ниш" (једном првак Србије и Црне Горе и први учесник УЕФА лиге шампиона из Србије) и КМФ "Академац" у коме сам од оснивања 2000. године до данас председник и тренер.
Учествовао на првом ФИФА семинару за тренере малог фудбала који је организован у Србији. Завршио обуку за тренерску лиценцу Национална футсал диплома Фудбалског савеза Србије (број лиценце 91). У сезони 2000/2001 обављао дужност директора Прве и Друге лиге малог фудбала ФС Србије.

Ангажаман у универзитетском спорту

Од 1992. године сам укључен у рад Универзитетског спортског савеза Ниш, који је у то време био део Студентског културног центра у Нишу. После трансформације на основу Закона о спорту, од 1996. године члан Управног одбора Универзитетског спортског савеза Ниш, а од 2000. године председник Универзитетског спортског Савеза Ниш. Члан Скупштине Универзитетског спортског савеза Србије и Универзитетског спортског савеза Југославије сам од 1996. године, а члан Извршног комитета од 2000. године. Обављао функцију Председника Скупштине Универзитетског спортског савеза Србије од 2. децембра 2008. до 20. маја 2009. године. Од 20. маја 2009. на функцији Председника Универзитетског спортског савеза Србије. Поново сам изабран 24. децембра 2010. године на мандатни период од 4 године. Као председник УСС-а Србије, од маја 2009. године сам члан:
- Скупштине Европске универзитетске спортске асоцијације,
- Скупштине Светске универзитетске спортске федерације,
- Скупштине Олимпијског комитета Србије.
У овом својству обављао сам више дужности:
- Као представник домаћина, био сам члан најужег руководства организације Универзијаде Југославије у Нишу 1997. године.
- Заменик шефа спортске делегације Србије на 24. Летњој Универзијади 2007. године у Бангкоку (Тајланд).
- Шеф делегације Србије на 25. Летњој Универзијади у Београду 2009. године.
- Шеф делегације Србије на 25. Зимској Универзијади у Турској (Ерзерум) 2011. године.
- Шеф делегације Србије на 26. Летњој Универзијади у Шенђену (Кина) 2013. године.
- Шеф делегације Србије на Светском универзитетском првенству у Новом Саду 2010. године.
- Координатор за домаћа универзитетска такмичења, у оквиру чега сам директно био укључен у организацију Прве студентске лиге Србије 2007/2008, 2009/2010 и 2010/2011 (мали фудбал, кошарка, одбојка), као и више куп такмичења на нивоу Србије (мали фудбал, кошарка, одбојка, стони тенис, шах, стрељаштво) у периоду 1996-2011. године.
- Председник Организационог одбора три Европска универзитетска првенства, организована у Нишу, и то у: фудбалу (2005), рукомету (2008) и стоном тенису (2009)
- Шеф делегације Унивезитета у Нишу која је учествовала на Европским универзитетским првествима у Француској (Безансон, 2006. у рукомету), Холандији (Ајндховен, 2006. у фудбалу, одбојци и тенису), Пољској (Лођ, 2007. у рукомету), Италији (Латина, 2008. у стоном тенису), Хрватској (Загреб, 2010. у малом фудбалу)...

     
     
  Чланови ИО ФС Ниша
     
 
ХАЏИ ИВАН ЂОРЂЕВИЋ председник
МИРОСЛАВ МИЛИВОЈЕВИЋ потпредседник
ЗОРАН ИГЊАТОВИЋ
ВИТОМИР МИРКОВИЋ
ДОБРИВОЈЕ ЂУРЂЕВИЋ
ТОМИСЛАВ РАДОВАНОВИЋ
ГОРАН ТОМИЋ
НИКОЛА МЛАДЕНОВИЋ

НЕБОЈША ЈОВАНОВИЋ генерални секретар
     
     
  Надзорни одбор
     
 
ТОМИСЛАВ ИЛИЋ
ВИТОМИР МИРКОВИЋ
МИРОСЛАВ РАДЕНКОВИЋ
     
     
  Технички секретар Фудбалског савеза Ниша
     
 
Јован Марјановић