Подаци о клубу

 

ФК ОФК Брзи Брод

 
Председник клуба: Небојша Јемовић  
Телефон: 062/241-901  
Секретар клуба: Владимир Стаменковић  
Телефон: 060/45-42-893  
Стандардна боја дресова: сива  
Резервна боја дресова: црвена  
Адреса:  
Место: Брзи Брод  
Пошта:  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2015/2016