Подаци о клубу

 

ФК Пролетер ДВ

 
Председник клуба: Ратомир Живковић  
Телефон: 064/26-22-105  
Секретар клуба: Драган Голубовић  
Телефон: 064/43-60-956  
Стандардна боја дресова: Плава  
Резервна боја дресова: Црвена  
Адреса: Д. Врежина Осми Конгрес 1  
Место: Ниш  
Пошта: 18000 Ниш  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2014/2015