Подаци о клубу

 

ФК Вртиште

 
Председник клуба: Ружа Ранђеловић  
Телефон: 064/17-20-784  
Секретар клуба: Марко Стојановић  
Телефон: 065/350-30-88  
Стандардна боја дресова: плаво-бела  
Резервна боја дресова: црвена  
Адреса: Светосавска 37  
Место: Вртиште  
Пошта: 18211  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017