Подаци о клубу

 

ФК Чегар 2013

 
Председник клуба: Дејан Динић  
Телефон: 062/339-169  
Секретар клуба: Срђан Тошић  
Телефон: 069/652-105  
Стандардна боја дресова: црвена  
Резервна боја дресова: бела  
Адреса:  
Место: Каменица  
Пошта: 18204  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017