Подаци о клубу

 

ФК Чегар 1946

 
Председник клуба: Ненад Вулић  
Телефон: 065/24-45-232  
Секретар клуба: Милан Николић  
Телефон: 062/874-10-15  
Стандардна боја дресова: плава-црвена-бела  
Резервна боја дресова:  
Адреса: Доњи Матејевац бб  
Место: Доњи Матејевац  
Пошта: 18204  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017