Подаци о клубу

 

ФК Спартак

 
Председник клуба: Душан Николић  
Телефон: 069/261-86-68  
Секретар клуба: Никола Павловић  
Телефон: 062/84-93-581  
Стандардна боја дресова: црвено-црна  
Резервна боја дресова: плава  
Адреса: с. Сићево  
Место: Сићево  
Пошта: 18311  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017