Подаци о клубу

 

ФК Вртиште

 
Председник клуба: Младен Младеновић  
Телефон: 060/43-61-115, 064/650-58-66  
Секретар клуба: Милош Радосављевић  
Телефон: 065/99-11-008  
Стандардна боја дресова: плава  
Резервна боја дресова: црвена, бела  
Адреса: Београдска бб  
Место: Вртиште  
Пошта: Првомајска бр.2, Вртиште  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017