Подаци о клубу

 

ФК Пролетер ДВ

 
Председник клуба: Милосав Ивковић  
Телефон: 066/60-60-333  
Секретар клуба: Ивица Гуџић  
Телефон: 064/53-949-63  
Стандардна боја дресова: плава, црвена  
Резервна боја дресова: бела  
Адреса: Осми Конгрес 1  
Место: Ниш, Доња Врежина  
Пошта: 18000  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017