РАСПОЛОЖЕНИ СТРЕЛЦИ

Apr 19, 2015

 
фото:
Стрелци су баш били расположени у протеклом 21.колу Прве нишке лиге. На седам утакмица постигнута су наиме чак 34 поготка, што је нешто више од 4.8 по утакмици. Мреже су се највише тресле у комшијском дербију у Првој Кутини, чак 11 пута, на крају важне бодове у борби за опстанак однели су гости са "Броја 6". Тренутни лидер из Поповца оправдао је улогу фаворита и на Пантелеју очитао праву лекцију некадашњем прволигашу. Будућност је славила резултатом 6:1 и заигурно са доста оптимизма очекује наредна искушења. Већ у среду на програму је врло занимљив дуел против Палилулца на стадиону крај пруге.

Са сигурним партијама наставља и одлични ОФК Брзи Брод. На гостовању код Пролетера у Доњој Врежини Брзоброђани су показали да се заслужено налазе у самом врху табеле, а тријумф од 4:1 могао је бити и убедљивији. Иначе, Брзоброђани имају само бод мање од водеће Будућности, чекају њихов кикс, а и они ће на терен већ у среду када их у одложеној утакмици из 17.кола очекује гостовање код Младости у Лалинцу.

У дербију кола Палилулци су били бољи од врло добре Мораве из Крушца - 4:3, док је Раднички 1936 из Трупала у комшијском дербију рутински савладао Вртиште резултатом 2:0. Пост Црвене заставе настављен је и у овом колу, просто је невероватно да јесењи првак овог пролећа још није освојио ни бод! Бољи од Хумљана овом приликом били су фудбалери Рудара из Јелашнице - 2:1.